Black & White

Denne gangen har jeg laget et bursdagskort og tatt utgangspunkt i en svart-hvitt utfordring. Jeg synes ofte det er vanskelig å lage kort med bare svart og hvitt, for jeg synes ofte kortene blir så melankolske og harde. Når jeg da skulle lage dette kortet ville jeg myke opp litt, og valgte å lage en versjon av shakerkort som jeg også har laget tidligere. 

Jeg har brukt hvit og svart basekartong og brukt et mønsterark med polkadots fra Panduro. Båndet har jeg kjøpt på Søstrene Grene og metallpynten har jeg kjøpt på Ebay. Tekstene i kortet har jeg funnet på nettet. Rammen rundt teksten på forsiden er en die cut fra Lawn Fawn og heter "Small Stiched Circle Stackables". Jeg har brukt den største sirkelen i denne pakken og lagt inni den som er ett hakk mindre. Die cut'en jeg har brukt som ramme inni kortet er fra Spellbinders og er fra samlingen "Splendid Circles". Inni kortet har jeg også brukt washitape fra Søstrene Grene. Jeg har også (endelig!) fått meg eget stempel som jeg har brukt bak på kortet. Dette har jeg bestilt gjennom www.kreativscrapping.no. 

 

 

Forsiden av kortet, lukket.

 

Forsiden av kortet, åpnet.

 

Detaljbilde forside.Inni kortet.Innsiden av kortet med plass til å skrive.Baksiden av kortet.

 

Dette kortet er med i utfordringene:

Scrappiness: http://scrappiness1.blogspot.no/2016/05/utfordring-16-svarthvitt.html

CardandScrap: http://pictureandscrap.blogspot.no/2016/05/udfordring-118-blomster-flowers.html

Nordsalten Hobbyklubb: http://nordsalten-hobbyklubb.blogspot.no/2016/05/utfordring-139-polkadots.html

 

Takk for titten!

- Marie

8 kommentarer

Mari

21.05.2016 kl.12:45

Så fantastisk lekkert kort!

Bruker nesten bare lawnfawn selv, er så tilhenger av det merket!! :)

GreatGreetings

21.05.2016 kl.12:46

Mari: Takk for det! :) Ja, Lawn Fawn er virkelig gode dies med mange fine motiver! Har noen av dem, men skulle absolutt hatt flere! :)

Veronique

21.05.2016 kl.23:23

Nydelig kort.

Tusen takk for at du deltar i utfordringen hos Card and Scrap. DT Veronique

Lena

23.05.2016 kl.14:41

Nydelig kort, og grått, sort og hvite er virkelig mine favoritt "farger". Du har brukt helt fantastiske teknikker, og det kortet her går iallefall rett i inspirasjons mappa mi.

Husk at for og være med i trekningen om en premie så krever de fleste utfordringsblogger at du faktisk linker til bloggene og ikke bare legger ut linken slik du har gjort her.

Tusen takk for at du scrapper med oss i Nordsalten Hobbyklubb :-)

GreatGreetings

23.05.2016 kl.17:00

Lena: Så kjekt å høre! Jeg liker også veldig godt å kombinere disse "fargene" og synes at litt sølvdetaljer virkelig blir prikken over i'en :)
Jeg hadde rett og slett ikke lagt merke til at det ikke var link, så fint at du gjorde meg oppmerksom på det! Tror jeg har fått fikset det nå, så nå bør det være på plass! :)

Lone

26.05.2016 kl.16:50

For ett flott kort du har lagd, Shaker kort er så kule. Takk for at du er med på vår utfordring hos Scrappiness, klem Lone

Helga Elin Pettersen

03.06.2016 kl.01:32

Dette var jammen et nydelig kort! Likte alle detaljene du har brukt, og ikke minst at du har laget et shakerkort som er så stilig! Jeg må nok prøve meg på et sånt kort jeg også!! ;)

Takk for at du er med i utfordringen hos Scrappiness. Lykke til!

Klem, DT Helga <3

Monica

08.06.2016 kl.17:38

Fint kort, Liker :)

Skriv en ny kommentar

GreatGreetings

GreatGreetings

24, Stavanger

Jeg lager kort til alle anledninger, invitasjoner, bordkort og gaveesker på bestilling. Kortene jeg legger ut på bloggen er også for salg. Ta gjerne kontakt for spørsmål eller et uforpliktende tilbud: paulsen.marie@hotmail.com https://www.facebook.com/MNPgreatgreetings

Kategorier

Arkiv

hits